.

.

Bij Roots ben je welkom in een warm team van vakexperten. Stuk voor stuk getalenteerde en gedreven analisten, testers en developers waar we even graag mee op kantoor zitten als op café. Onze betrokkenheid en empathie voor zowel de wensen van de klanten, als die van onze collega’s, maakt van elk project een harmonieuze samenwerking.

.

Ons team verzet bergen voor onze klanten, en daar zijn wij ongelofelijk trots op.
Mogen we even opscheppen over hun geweldige eigenschappen?

Jouw team: onbevreesd en ongelimiteerd

Bij Roots vind je een veelzijdige crew met een al even veelzijdige kennis, want we hebben elk onze eigen specialisaties en interesses. Bovendien gaan onze Rootsers geen enkele uitdaging uit de weg: hoe complexer, hoe interessanter we een project vaak vinden. Voor een oplossingsgerichte en pragmatische aanpak ben je hier aan het juiste adres.

Een intuïtieve focus op jouw concrete probleem

Wij zien de mens achter de machine. We werken in een technische sector, maar verliezen nooit het menselijke aspect uit het oog. De directe, persoonlijke samenwerking met onze klanten en de concrete hulp die onze oplossingen bieden, zijn onze grootste vorm van motivatie.

.

Als Roots ergens voor staat, is het wel een onfeilbaar geloof in de kracht van groei en vooruitgang. We zijn uitgegroeid tot een oerdegelijk softwarebedrijf, gedragen door een jong en toegewijd team van enthousiaste IT-professionals. En we zijn nog lang niet uitgegroeid…

Persoonlijke groei

Het is niet alleen het werk dat telt, maar ook hoe onze collega’s zich daarbij voelen. Daarom hebben we aandacht voor de persoonlijke situatie van iedereen op onze werkvloer. We werken samen in een familiale sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, waar altijd ruimte is voor een deugddoende babbel en af en toe een zotte bui.

Professionele groei

Tester, analist, developer… Welke rol je ook vervult, bij Roots krijg je voortdurend de kans om je expertise te verdiepen en uit te breiden met verschillende opleidingen, op maat van jouw ambities. Daarnaast nemen we maandelijks de tijd voor een Roots Tech Share om kennis over nieuwigheden uit de sector te delen, zodat iedereen helemaal mee is en we ze meteen in de praktijk kunnen brengen. Er is altijd plaats om te spelen met de nieuwste technologieën.

Bedrijfsgroei

Deze groeiverhalen zijn de ideale voedingsbodem voor een gezonde en stabiele organisatie. Dankzij onze gedrevenheid en honger naar meer, mogen wij onszelf een echte expert noemen, die steeds het onderste uit de kan haalt voor elke klant. Zo groeien we op een natuurlijk tempo met hen mee.

Jan Foto

IT specialist

Jan Foto

IT specialist

Jan Foto

IT specialist

.

Wij kijken altijd uit naar frisse inzichten en talenten om ons bedrijf te versterken.