Word jij onze nieuwe Full Stack Java Developer?

.

.

Als Java developer stap je in een belangrijke rol. In de end-to-end-ontwikkeling van onze geïntegreerde teams ben jij de sleutelfiguur die de nodige backend toepassingen uitrolt. Onze software is vaak het middelpunt van allerlei integraties tussen verschillende systemen, waardoor je in elk project mag proeven van een gevarieerd menu van technologieën. 

Daarnaast ben je ook een essentiële speler voor de verschillende aspecten van softwarecreatie. Jij bent mee verantwoordelijk voor het uitdenken, implementeren en opvolgen van alles wat we opleveren. Zo krijg je steeds het concrete resultaat van je inspanningen te zien, én het verschil dat je daarmee maakt voor organisaties in nood.

.

.

.

Veel, al zeggen we het zelf. 

We zijn geen kleine start-up, maar een oerdegelijk softwarebureau met al 30 jaar op de teller. We bouwen dus op een jarenlange ervaring, maar met een jong team – van leeftijd en van geest. Sociaal, getalenteerd en gedreven, dat zijn de ingrediënten van onze Rootsers waarmee we elk softwarevraagstuk in-house kunnen tackelen.

Teamspirit

Niet alleen samen werken, maar ook samen ontspannen is een must. Van een maandelijkse lunch tot bedrijfsreisjes, gezellig uitwaaien staat altijd hoog op de to-dolijst.

Op eigen ritme

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren in werkritme. Daarom ben je vrij om zelf te kiezen hoe jij je werkdagen indeelt, met glijdende uren en de mogelijkheid tot thuiswerk.

Groeiambitie

Bij Roots kan je rekenen op een stijgende leercurve. Met een persoonlijk leertraject, een eigen coach en een bezoek aan Devoxx bouw jij expertise op in de integratie van een waaier van systemen.

Of we nu een kmo, vzw of multinational ontvangen, voor elk van hen vervullen we dezelfde rol van vertrouwde technologiepartner. Dat doen we met een duurzame mindset, een open communicatie, toonaangevende mainstream open standaarden en opensourcetechnologie. Zo zetten we complexe uitdagingen om in boeiende opportuniteiten en warme samenwerkingen.

Zin om mee een impact te maken?