Word jij onze nieuwe Full Stack Java Developer?

.

.

Als Java developer stap je in een belangrijke rol. In de end-to-end-ontwikkeling van onze geïntegreerde teams ben jij de sleutelfiguur die de nodige backend toepassingen uitrolt. Onze software is vaak het middelpunt van allerlei integraties tussen verschillende systemen, waardoor je in elk project mag proeven van een gevarieerd menu van technologieën. 

Daarnaast ben je ook een essentiële speler voor de verschillende aspecten van softwarecreatie. Jij bent mee verantwoordelijk voor het uitdenken, implementeren en opvolgen van alles wat we opleveren. Zo krijg je steeds het concrete resultaat van je inspanningen te zien, én het verschil dat je daarmee maakt voor organisaties in nood.

.

.

Of we nu een kmo, vzw of multinational ontvangen, voor elk van hen vervullen we dezelfde rol van vertrouwde technologiepartner. Dat doen we met een duurzame mindset, een open communicatie, toonaangevende mainstream open standaarden en open source technologie. Zo zetten we complexe uitdagingen om in boeiende opportuniteiten en warme samenwerkingen.

Zin om mee een impact te maken?